• 1Oranje-slide site (1).jpg
  • 2Oranje-slide site (2).jpg
  • 3Oranje-slide site (3).jpg
  • 4Oranje-slide site (4).jpg
  • 6Oranje-slide site (6).jpg
  • 8Oranje-slide site (8).jpg
  • 9Oranje-slide site (9).jpg
  • 10Oranje-slide site (10).jpg
  • 11Oranje-slide-site-11.jpg
  • banner7.jpg

Binnenkort

Hoofdsponsor

 C.m.v. Oranje Minnertsga ontving van het Nederlandse koningshuis, de koninklijke erepenning vanwege het 100-jarige bestaan in 1994. Oranje is opgericht in 1894 door een gift van de toenmalige koningin Wilhelmina. De penning en het logo mag Oranje gebruiken op haar uitingen en toont aan dat het koningshuis de inspanningen van de vereniging voor de maatschappij waardeert.

Sponsoren

sponsor2.jpg

Inloggen

  

Op 9 juli vond weer ons jaarlijkse donateursuitvoering plaats bij MFA de Doarpsfinne waarbij alle geledingen van Oranje zich van hun beste kant lieten zien. De veelzijdigheid van onze vereniging kwam deze middag goed naar voren doordat o.a de drumfanfare startte met een prachtige show op het veld. De drumfanfare toonde hun show welke bij het freestyle concours in Elburg goed was voor ruim 84 punten. De A en B majorettes toonden daarna hun show ook op het veld. De B majorettes lieten hun concoursshow zien op de muziek van Tinkebell waarna het programma binnen verder ging met Jong Oranje. 

Jong Oranje

Het werd voor jong Oranje een speciale middag omdat ze hun nieuwe uniform gesponsord door Elevado konden laten zien aan het publiek. Een prachtig donkerblauwe polo met Oranje logo en het logo van Elevado op de achterzijde. De jongste leerlingen lieten horen wat ze in de korte tijd voor de vakantie al hebben geleerd, op slagwerk Jens Roan Jensma en Matijn van der Schaar en op bugel en trompet Djurre Zeldenrust en Sara Delfstra. Erg knap om nu al op te treden voor zo'n groot publiek. Jong oranje sloot hun optreden af samen de de allerjongste leerlingen.

Majorettes

Vervolgens was de beurt aan de jongste groepen van de majorettes. De c majorettes deden hun show op raar maar waar van kinderen voor kinderen. De kinderdansgroep op Feest van kinderen voor kinderen. En een feestje werd het! Bij de majorettes zijn ook een aantal dames welke graag hun kunsten samen of zelfs alleen laten zien. Hannah en Lieke, Jolien en Sara en Corien en Yolinde deden een duo optreden. Vervolgens trad Jolien nog op als solist. Knap gedaan dames! De totale majorette groep deed tot slot een schitterend optreden op de muziek van perfect world van Maan. Wat een grote groep majorettes heeft Oranje op dit moment. De zaal stond vol zwart/wit geklede dames.

fanfare sluit de middag af

De jeugd is heel belangrijk voor de toekomst van de vereniging. Gelukkig zit de jeugd bij Oranje niet stil alle leerlingen die afgelopen seizoen examen hebben gedaan werden nog eventjes in het zonnetje gezet. De fanfare sloot de middag af met populaire muziek zoals Frozen en Total Toto. Fenna Wagenaar liet haar solo uit call of the cossacks horen aan het thuispubliek welke ze heeft gespeeld voor haar C examen in Surhuisterveen. Wederom was het een puik optreden. De Drumfanfare en Fanfare sloten af met de gezamenlijke mars Lycurgus